Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

tirsdag den 3. maj 2011

Forårsbed

Forårsbedet er i blåt - hvidt og sart gul. Her er primula - anemoner - hyasinter - vild kørvel - blå lungeurt og hvide crysantemunth, som jeg køber som små planter i farskasser. De blomster fra august til frost og er rigtig rigtig fine til afsklip i en lille vase..
Her er også fingerbøl, som blomster 2 år i træk - den er sart gul og er ikke til at undvære i et bed hvor solen kun skinne halvdelen af dagen.
Senere vil en skovklematis udfolde sig op ad plankeværket. Også denne plante bliver klippet af til vasen - for rankerne er helt fantastiske...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar