Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

tirsdag den 3. januar 2012

MOD LYSERE TIDER MED MØRKE SKØNHEDERDisse mørke skønheder har jeg i mine bede. Jeg er vild med dem....
            Jeg har dem i alle afskygninger og de er der både i foråret - om sommeren -
og om efteråret.  Jeg har dem som løg - stauder og buske.                 
                                                                                                  
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, du er glad for dine mørke skønheder. De er meget skønne.

  SvarSlet
 2. Jeg har kun én ting at sige om dine billeder: SMUKT, SMUKT, SMUKT. Hov, det var jo hele 3 ting :)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, af planter med skønne dybe mørke farver :-)

  SvarSlet
 4. De skaber noget dramatik i bedene de mørke skønheder - dejlige billeder :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med mørke og sart lyse blomster i forening.
  Nyden dem meget.

  Blot vil jeg sige til dig at jeg selv har svært ved at nyde sammensatte collager.... synes det tager skønheden fra det enkelte billede. (eller den enkelte blomst). Men det er nok bare mig,.

  Kan godt forstå at du er vild med dem. Tak for kikket!

  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 6. Tak fordi I kiggede forbi min blog...
  Jeg kan fornemme at mørke stauder også falder i god smag hos jer.
  Til Marianne vil jeg blot sige - at min kunne teknisk på bloggen ikke er optimal endnu. Jeg skal på kursus i næste uge med billedredigering osv. hos en veninde.... høhøhø.

  SvarSlet
 7. Hej Pia.
  Wauuuw sikke en masse skønne planter. Jeg kan rigtig godt lide collager men er enig med Marianne i at her er der næsten for mange billeder sat sammen, til at man ordentlig kan se dem. Hvis du osse viser billederne et af gangen vil det være helt optimalt. Jeg glæder mig til at følge med her i 2012.
  Kh Lone

  SvarSlet