Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

torsdag den 16. februar 2012

Overlevelse

Denne Dothealilje, stod engang  hos naboen, som aldrig var på grunden i det tidlige forår. Der i skovbedet kom aldrig nogen - det syntes jeg var synd. Derfor flyttede dothea ind hos mig.
En er blevet til rigtig rigtig mange og naboen har stadig store grupper.
Jeg er begyndt at flytte løgene rund i haven, så der bliver endnu flere.


Se det var en overlevelse historie fra det virkelige liv... blomsterliv....

5 kommentarer:

 1. Dorthealiljen er en skøn blomst, jeg kan godt forstå, der flyttede en ind hos dig.

  SvarSlet
 2. Hej,
  Det er en dejlig blomst Dorthealiljen. Jeg har også delt løgene, så de dukker op i grupper rundt i haven. Dejlige billeder du har lagt på bloggen. God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Dothealiljer er smukke.
  Jeg har dem også i haven. Jeg glæder mig til de kommer op.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 4. Jeg er også vild med dorothealiljer, og heldigvis breder de sig dejligt.

  SvarSlet
 5. Kære damer...
  Tak fordi I altid er så gode til at skrive...
  Det er rigtigt hyggeligt.
  I skal vide at selvom jeg ikke skriver og giver kommentarer, så kigger jeg altid ppå jeres blog, når jeg er inde på bloggen. Og jeg glædr mig meget til at se foråret og sommeren hos jer.
  Mange hilsner Pia

  SvarSlet