Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 20. februar 2012

VAND I GRØFTEN

Efter at sneen er forsvundet i haven kom dette frem .... vand i min grøft....

5 kommentarer:

 1. det ses ikke så voldsomt :)

  SvarSlet
 2. Der har også været vand i vores grøft, men det var væk til morgen. Har du meget vand i haven, siden du har en grøft?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Høneballehave altså....
   Grøften fik jeg i december af min kæreste. En dag jeg kom fra arbejde havde han gravet en grøft til mig. Jeg elsker grøftekanter. Dette er i stedet for et spejlbassin, som ikke passer i min have.
   For enden af min have ligge fjorden - og større spejlbassin kan man ikke få, bomme lum...derfor grøften...

   Slet
 3. Wauw....NU er det en rigtig grøftekant - tillykke med vandet ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle. Nu mangler det største arbejde - at beklæde grøften først med fibredug og derefter med plastfolie - vel og mærke så det bliver pænt at se på... så vandet bliver i min grøft...

   Slet