Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 13. juni 2012

GRØFTEN
Grøften er færdig og vokser pænt til med græs og planter. Biller - regnorme og snegle har indtaget det nye vandhul. Jeg har plantet blå hjulkrone langs kanten  dels fordi de vokser hurtigt og når stængerne bliver lange svajer de forover lige ned over vandkanten.                                                                      
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

2 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, har grøften et særligt formål? Eller er det "bare" fordi du synes, det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Høneballe....
   Grøften er lavet fordi jeg gerne ville have noget vand i haven. For enden af haven ligger fjorden og det er et stort sejlbassin - så det duede ikke. S å var det at jeg fik den ide med grøften og syntes det var sjovt og det passer til haven.
   Hilsen Pia

   Slet