Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 23. juli 2012

Riddersporer...................


Dette bed var jeg ikke særlig glad for sidste år, men i år er jeg super glad for det. Jeg har blandet den koboltblå med mellemblå og en lysere blå samt lilla og hvide riddersporer.

Den grå malurt har jeg i alle mine bede - den kan ikke undværes i min have..


Mine riddersporer trives helt fantastisk. De står i skygge først på dagen og får så eftermiddagssolen. Jorden er en blanding af sand - ler og almindelig havejord.

2 kommentarer:

 1. Oj, hvor er dine Ridderspore bare flotte og sikke mange farver du har dem i! Jeg takker lige for jordblandningsopskriften - den manglede jeg lige netop! Jeg købte en mere busket lav udgave af Ridderspore men jeg tror den er et årig, så staude udgaven er på ønskelisten.
  Malurten er en flot partner til den elgante ridder:-)
  Sommerhilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej... Ja, jeg har har været heldig. Lige nu har jeg klippet dem ned og så kan de komme en gang til i sommer..

   Slet