Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

lørdag den 13. oktober 2012

VILD MED LILLA


Vild med  lilla.

 
Denne lilla astas stod på en grund hvor huset var ubeboet. Selvfølig havde jeg luret på planten, men jeg var ikke alene om det. En dag var den væk - øv øv. Den havde den mest utrolige lille farve og jeg ville gerne eje den. Efter et par år kom en af mine kunder fra butikken og spurgte mig om jeg ikke ville arve hans astas,  den kunne ikke vokse og slet ikke blomstre i potten på altanen... Hahahaha....
 
 
 
 
Nu står den i min have i mit bed og vokser og vokser og blomstre så det er en fryd.
Denne aner jeg ikke hvad hedder, men farven har jeg ikke set før.
 
 
 
Den står blandt sarte lyserøde lægestokroser  og  vild merian.

2 kommentarer:

  1. Ikke så sært, at du er glad for den.

    God weekend.

    SvarSlet
  2. Dette var vist en historie om "nemesis" - dejligt at den nu trives i din have. Måske kan denne plante og dens skønne farve brede sig i blogland, hvis vi engang mødes til blog-arrangementer.

    SvarSlet