Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

torsdag den 6. december 2012

HUSK FUGLENE I DENNE KOLDE TIDHusk fuglene i denne kolde tid...
Desværre er der kun et enkelt bær tilbage på paradistræet ...............

 
 
 
                                            Som I kan se så har fuglene haft deres ædekilde...

4 kommentarer:

 1. Jep de heldige asner!

  Her var paradisæbletræet rippet inden oktober var endt, så nu må jeg ty til snydemetoden med æbler på tråd...med kønt ser det ud med de røde frugter i alt det hvide:0)

  Mange decemberhilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at følge haven også på denne årstid...

   Jeg håber at plante mange flere fuglespisende træer til foråret, så vores unikke fugleliv vender tilbage til haven igen til sommer og at de bliver vinteren over. Jeg satser på slåen - paradistræer - augustkirsebær og hybenroser....

   Hilsen fra fjorlandet

   Slet
 2. Du kan tro de bliver husket de kære små, og så er det jo en fornøjelse at følge med i når de stimler til. Idag har jeg puslet med mit opvarmede fuglebad, nu må vi se imorgen tidlig om det kan holdes frostfrit...;o)

  SvarSlet