Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 25. august 2013

ÆBLER .....................

ÆBLER ........................


Det, der med at gå rundt med bare tæ'r i græsset om morgenen er ved at være en kold fornøjelse. Luften er kold - det samme er græsset. Men heldigvis er der så andre fordele ved sensommeren og det er æbletiden.
Jeg har efterhånden anskaffet mig 9 æbletræer. Dels fordi jeg syntes det er dejligt at kunne plukke sine egne æbler og fordi de har smukke blomster om foråret og giver farve om efteråret. Men så sandelig også til fuglene og andre småflyvere.

 
 Nej, jeg kunne ikke lade være. Jeg måtte lige lave en æblekrans til borden mens æblerne var små.

 
Fra egen have - Her broget blade fra klokkebusken , lathyrus ranker,  hovederne fra hotensia annabell, æblemynte, snebær og skærme fra vild gulerod og skovfodeæbler.
 
 
Hovsa sa sa, der sneg sig lige lidt bær fra mit paradisæbletræ ind....
 
 

7 kommentarer:

 1. En skøn krans. Vi skal helt sikkert også have flere æbletræer i haven.

  SvarSlet
 2. Ja, nu er det æbletid. Det er nogle fine æblekranse, du laver!
  Venlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet

 3. Det med æbletræer er noget specielt. Hvem husker ikke læsebogen om Mette og Søren og de fire årstider, der var æbletræet afbilledet i alle årstiderne og det står meget tydeligt i min erindring. Om efteråret hænger jeg lygter med levende lys i æbletræerne hihihi.
  TAK Jette for dit kompliment.

  SvarSlet
 4. Jeg kom over bloggen din via noen andre... Jeg følger deg videre, ser ut som du har mange gode ideer når det gjelder buketter :) Velkommen inn til meg også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Furulunden.... hyggeligt..... jeg må kigge ind til dig...

   Slet
 5. Hej Pia,
  Sikke en fin blog du har her! Nu har jeg kigget lidt rundt, frem og tilbage - og jeg er vild med din stil og måde at tage billeder.. Du er super dygtig! Også til at lave kranse, wauw :-)
  Mange gode hilsner,
  Mathias Emil

  SvarSlet
 6. Hej med dig...
  Jeg siger mange tak for rosen.. glæder mig du kan lide min stil....
  Jeg er jo blomsterpige gennem mange år og kan ikke lade være...
  Blomsterne hilsener pia

  SvarSlet