Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 2. oktober 2013

HVORFOR LYKKES DET IKKE AT SVARE PÅ INDLÆGHvorfor lykkes det mig ikke at svare på andres indlæg ?????????????
Hvordan skrives tallene.... enkeltvis eller som vi normalt siger dem ??????
Kan nogen mon hjælpe mig....

6 kommentarer:

 1. Hej Pia,
  nogen har en blokering med at du skal skrive et ord og mellemrum så skrive det tal skiltet viser ud i et. Ikke som vi siger dem.
  Du kan under instillinger lave om på det. Se evt på Bloghjælp - Irishaven. Der er gode tips. Jeg nyder dine smukke indlæg, så skriv endelig løs. Det skal nok lykkedes. Håber det kunne hjælpe.

  SvarSlet
 2. Men du har ikke kode på ser jeg. Håber du kan få hjælp ved at google Bloghælp?

  SvarSlet
 3. Hej Pia. Jeg tror, det er første gang, jeg er på besøg på din fine blog. Jeg er i tvivl om, hvad dit problem er. Er det her på bloggen, at du ikke kan svare på f.eks. min kommentar, eller er det på andre blogs, at du ikke selv kan lægge en kommentar.

  SvarSlet
 4. Tak fordi I ville svare mig....
  Jeg har prøvet flere gange at lægge en kommentar - men hver gang giver robotten mig et nyt bud på en kode, som regle er det et tal og og et ord. Og det lykkes ikke at komme igennem med koden, så der kommer en ny kode - jeg skal bryde. Og så er det jeg spørger - når tallet har flere cifre hvordan skal det skrives, feks: 13 - skal det skrives som en - tre eller som tretten. Jeg oplever det som lige meget hvad - det virker ikke.... Jeg prøver igen .....

  SvarSlet
 5. Hej Pia

  Hvis du ser 123 på koden så skal du skrive 123, ser du HuTHut, skal du skrive det samme også - bemærk store og små bogstaver:)

  Du har vist ikke selv kode på og har også fjernet muligheden for anonyme kommentarer - det er helt ok.

  Koder er kun nyttige på de blogs der tillader anonyme kommentarer, man risikerer ellers en masse SPAM.

  Håber dette var svar nok:)

  Ha en dejlig blæsende dag

  SvarSlet
 6. Hej Kasten..
  Her sidder jeg og tænker - hvor du´m har man lov at være.. selvfølig skal det skrives som det ses... pssttt.
  Tak fordi du gad at skrive til mig... Nu kan jeg også skrive kommentarer til andre hahah....

  Vinden er stadig blæsende - men det er godt vaskevejr....
  God fredag

  SvarSlet