Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 7. oktober 2013

VILDT EFTERÅRHele foråret bruger jeg en masse tid på haven, roder rundt i bedene, planter om og tilpasser. Ryggen bliver træt, musklerne ømme. Når vi når hen i juli stopper alt arbejdet med haven og bedene. Alt får lov til at vokse som det vil.

 
 
 
Intet er klippet ned. Farverne bliver mere dæmpet i bedet og træerne får mere farve.
 
 
Jeg ville ikke have noget imod at haven bare voksede til med græs og blomster,  så man bare trådte små stien. Vild og utæmmet det er drømmetanker, så kunne jeg bare flagre rundt i min sommerkjole mellem blomster, græs og sommerfugle. I midten af billedet skimtes udgangen til græsarealet ned til sivene og fjorden...
 
 
Efterårsdresset er fundet frem, som passer til farverne i bedet.
 Her står jeg - med hold i ryggen, så det blev kun til at kigge.... den dag. 

2 kommentarer:

  1. Kan godt lide at du lader haven vokse. Hvor er der fint og frodigt med høstfarverne, du passer selv så fint dertil. Æv hvor træls med hold i ryggen, det er bestemt ikke sjovt. Håber det snart bliver bedre.
    Kærlig hilsen Anette fra Fru Pedersens have

    SvarSlet
  2. Hej Anette.... Jeg har været lidt i haven i dag og det er bare at bruge ryggen. Jeg er fuldstaænig vild med dit nye bord - sådan et eller to må jeg have. Helst så hurtig som muligt... hihih
    God aften til dig..

    SvarSlet