Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 17. marts 2014

FRA VARM VINTER TIL KOLDT FORÅR......


Det er nu blevet et koldt forår efter vi har haft en varm vinter og på trods af det myldre det op ad jorden. Heldigvis står mine krokus stadig i sit stiveste puds på grund af temperaturen.
 
 
Krokus fotograferet på en forårsdag hvor solen ikke skinnede
 
 
Krokus fotograferet på en varm vinterdag hvor solen skinner
 
Helt utroligt hvad solen kan gøre og det gælder vist ikke kun blomsterne, men og så menneskene.
I fremtiden vil jeg satse lidt mere på krokus i haven. Blomsterne starter som blomst og kommer med kun lidt grønt - de står meget længe og lyser op i hele haven med deres klare farver.....
 

3 kommentarer:

  1. ja - jeg kunne også godt bruge lidt flere krokus, især af de helt lyseblå.... det må jeg huske når løgposerne kommer frem til salg.

    SvarSlet
  2. Ja.
    mange mange flere. De er rigtig søde i haven. .

    SvarSlet