Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

fredag den 23. december 2011

GLÆDELIG JUL - hvid jul

Dette billed blev taget sidste år i december.
 Hyggeligt ser det ud , men besværligt var det for dyr og mennesker..


Billedet er taget i haven og netop her ser det meget anderledes ud i år med små blomsterknopper der titter frem med nye skud på roser, som står ved siden af hegnet. Til sommer er  her en rosenbue - lidt anderledes en andre buer - en som passer til haven....
Rigtig glædelig jul...............

3 kommentarer:

 1. Det gør ikke noget, at det ikke ser sådan ud i år, sne har vi fået nok af de forrige år.
  Det bliver spændende at se din rosenbue til sommer.
  Glædelig jul.
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Dejlig blog du har og sikke mange skønne stemningsbilleder :-) Jeg lægger mig til som fast læser.

  Glædelig jul til dig og dine :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth...
  Du har så ret i at vi ikke behøver sne. De gør pgså at der stadig kan plantes - hvilket jeg praktiserer. Jeg har nogle planter hist og pist som skal i jorden. Rosenbuen, som måske ikke er en rosenbue, har jeg set i et gammelt haveblad og jeg glæder mig selv til at se den.
  Hilsen Pia
  Hej Susanne..
  Velkommen på min på min blog...
  De næste stykke tid har jeg ikke så meget arbejde - og det betyder at der kommer til at ske meget mere her på bloggen - for jeg syntes dette er super sjovt.
  Hilsen Pia

  SvarSlet