Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

torsdag den 15. december 2011

ADVENTSGAVE


Denne skønne storkenæb (Geranium Espresso) har mørke blade og selvfølig mangler jeg den i flere bede i min have. Jeg var så heldig at få en kasse i adventsgave.
Den skal plantes i morgen inden frosten... bedet står kun og venter....


                        Her er den så igen...
 Billedet er efter mit kameras dato taget i april... ka' det passe...

7 kommentarer:

 1. Hej Pia
  Hvor er den smuk med det mørke løv, der var du heldig at få den som adventsgave.
  Jeg har bemærket at du er nyt medlem på min blog, det er jeg glad for. Jeg har også tilføjet din blog på hos mig.
  God weekend
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn storkenæb - den tror jeg da også jeg kunne finde plads til i et par af mine bede :-)
  Og dejlig blog, du har - jeg melder mig straks som følger.
  Ha' en dejlig søndag!

  SvarSlet
 3. Tak - hvor er du sød :-)
  Jeg bruger den gadget, der er til dias (inde i 'tilføj gadget' i 'design')og henviser den til en offentlig tilgængelig mappe, jeg har lavt til billederne i mit picasa web-album. Så der er ikke så meget hokus-pokus i det. Håber du finder ud af det.
  Kh. Signe

  SvarSlet
 4. Øhh, jeg bliver lige i tvivl, om det egentlig var det, du spurgte til - eller må du lige spørge igen :-)

  SvarSlet
 5. Hej Pia......her er dejligt - på din blog og i din have.
  Kommer helt sikkert forbi igen :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 6. Hej Pia,
  Jeg kan ikke forstå hvorfor det indlæg du har lavet for ca. 1 dag siden ikke vises. Der er et billede af et kastaniehegn?????

  SvarSlet