Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

fredag den 2. marts 2012

NY BROCHURE til min besøgshave....Et af billederne til min nye brochure..

Hele sidste sommer og efterår har jeg arbejdet hårdt og meget i min have og har fået hjælp til noget af gravearbejdet til de nye bede; Fået en grøft på 12 meter, udvidet køkkenhaven osv. Alt sammen fordi jeg efter 17 år lukkede min blomsterbutik i efteråret og åbner min skønne have for besøgende til sommer.
                                                                                                                     
Det er faktisk en veninde, som er havedesigner, Birgitte Busch som opfordrede mig. For mange år siden gravede vi sammen et af mine første staudebede. Siden er der bare kommet flere og flere stauder til.                                                                                 
Det er også Birgitte, som altid siger til mig - "lav en haveplan!" - "Nej, det vil jeg ikke!" For så ved jeg jo, hvordan det hele kommer til at se ud - og så er det ikke interessant mere. Så bliver jeg nødt til at få en hel ny have...  og det kan man jo ikke.... vel...                                                                                      
Efter at have arbejdet med former og farver i mange år, har jeg nok min helt egen måde at sammensætte mine staudebede på.                                                                                                                         


Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar