Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 4. marts 2012

TAK TIL CLAUS DALBY

Stor tak til Claus Dalby for at huske os på alle de gode tilbud fra BILKA...

Købte selv 30 m kastanjehegn over nettet - gratis levering to dage efter... lige til døren - super godt tilbud.. fordi vi kan da ikke leve uden de der franske kastanjehegn...
Nu står de bare og venter ... på at komme ud i haven og se fantastiske ud sammen med brombær og kaprifolie...

2 kommentarer:

 1. Hejsa
  Må jeg spørger om du købte stolperne til? dem syntes jeg nemlig var ganske dyrere i forhold til hegnet. Og måske har du en god ide istedet for stolperne?
  God søndag til dig.
  Hilsner fra Louise

  SvarSlet
 2. Hej...
  Nej, vi købte ikke stolperne - vi har så mange andre stolper liggende og har brugt granrafter til vores andre kastanjehegn.
  Jeg lagde slet ikke mærke til priserne på stolperne.... desværre.
  Jeg har haft en god søndag ude næsten hele dagen.. Håber at du også har haft en dejlig søndag..
  Hilsen Pia

  SvarSlet