Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

fredag den 9. marts 2012

KAN JEG VENTE... NEJ, DET KAN JEG IKKE....

Min tålmodighed er på prøve... Jeg kan ikke vente... jeg vil så gerne i gang med mit nye bed.


Her ca. halvdelen  af det nye bed, den del der ligger længest mod nord.


Her er så en af forårssammensætningerne, som står i drivhuset og venter på at komme i jorden.

                                                                          


                                                                                                     

8 kommentarer:

 1. uh ha ja det er ikke nemt at vente:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Du er vist ikke den eneste, hvis tålmodighed er sat på en alvorlig prøve. Men nu lysner det da :-)

  SvarSlet
 3. Hej Pia,
  det er svært at vente. Håber på en god og solrig uge uden frost.
  Dejlige aurikler i drivhuset. Har set lidt på dine påske ideer - smukt og enkelt.

  SvarSlet
 4. Hej... Jeg er glad for at høre at jeg ikke er den eneste, som er utålmodig... Flere gange har jeg set Signes blog og der skinner solen altid og blomsterne strutter. Her er super flot ud over fjord om vinteren, men når foråret kommer - kommer tågen også og det er altid koldere her end andre steder. Til gengæld ligger stedet perfekt om sommeren. Meget lidt regn og masser af sol når vindene kommer fra nord-vest.
  Nå, men man kan vel altid gå i gang med at rydde op et eller andet sted.
  Har været inde på irishavens blog og læst vejledningen om at fjerne robottegn ved kommentarer. Håber det virker. Tak til irishaven for god vejledning.
  Rigtig god weekend (forhåbentlig i haven)

  SvarSlet
 5. Hej Pia.

  Håber at du så vejrudsigten i går??? De lover SKØNT vejr, især onsdag. Så kan du komme i gang med at grave, flytte, gruble, flytte tilbage igen, drikke varm cacao og drømme dig til et fantastisk blomsterflor :0)

  Kh Marlene

  SvarSlet
 6. Hej Marlene.
  Onsdag.. jubi der har jeg fri..
  Ud i haven - ja...
  Gruble - nej, bedet er færdig tegnet.
  Drikke cacao - jahaaa...og høre fuglefløjt..
  God weekwnd

  SvarSlet
 7. Det gælder om at sidde på hænderne i øjeblikket, og det er godt nok svært ;-)
  Jeg bor på midtsjælland, og det hører til "frost på udsatte steder" kategorien, så jeg skal vente ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Stakkels dig Ina...
   Vi, havefolk er efterhånden en udsat gruppe i samfundet. Hele vinteren har jeg fodret fugle - musene har spist alle mine frø i drivhuset også dem Signe har sendt til mig..Rådyrerne æder alle de nye skud på træerne og snart kommer sneglene og smisker alle grøntsagerne.. og hvad kan blive værre end at vejret ikke er med os....det var i går da det regnede.
   I dag skinner solen - fasanen giver lyd fra sig og basker med vingerne, og leder efter en hun. Fuglene fløjter.....og jeg har lige været hos gartneren for at hente 5 kasser stauder....så jeg er i hopla...

   Slet