Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

torsdag den 15. marts 2012

Og vinderen er ....

Denne skønne hvide løjtnanshjerte er vinderen i forårsbedet.
Den kommer som den første staude i bedet. Den er allerede på vej op med sine meget fine og meget
grønne skud. Lige nu vokser den så hurtigt at man virkelig kan se der sker noget fra dag til dag.
Os havefolk bliver virkelig tilgode set her for tiden...
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Den er bare så smuk.
  Jeg blev foræret en sidste år. Jeg er spændt på om den nu også kommer.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 2. Haløj, bor du i et helt andet land end jeg gør ? :-) Mine er kun 5 cm over jorden og det er vel og mærket i drivhus :-). De er rigtig gode i krukker og de kan sagtens overvintrer i krukker og behøver ikke at sættes i drivhus for at overvintrer.

  Mange hilsner Marianne

  SvarSlet
 3. Den er bare super skøn:) Anne Gine

  SvarSlet
 4. Den er bare så yndig. Er den allerede kommet så langt op, eller er det et billede fra sidste år?
  Mine er ikke at se overhovedet!

  SvarSlet
 5. Hej de damer... Jeg har snydt... billederne er fra sidste år. Men jeg er så uheldig at de fleste af mine billeder er forsvundet ud i space - så jeg har ikke så mange at byde på endnu... Oggg nu havde jeg et - et godt et. Her er koldere end mange andre steder - mindst 3-5 grader...
  Men mine er kommet et godt stykke op i bedet.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Det er jeg fuldstændig enig i og jeg har købt 2 mere i år for jeg havde så stor glæde af den ene jeg havde sidste år. Den holder meget længe når den står i halvskygge.
  Jeg har også suppleret mine røde Løjtnantshjerter med 3 mere i år for den er nu heller ikke at foragte:)

  SvarSlet