Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 2. april 2012

ALDRIG HAR DE VÆRET SÅ SKØNNE


De vokser og vokser mellem skvadderkål og ramsløg i et nyere bed jeg lavede i efteråret, som jeg kalder skovbedet , da det ligger mellem fyrtræer - buskbom og andet beplantning.

                                                                                                                                      

Aldrig har mine juleroser været flottere selvom de har  været udsat for meget vind og vejr - frost og kulde. De står meget udsat i den bagerste del af haven, hvor vestenvinden kommer bragende fra fjorden. Jeg har lige sat rødpil for at få lidt læ i den af haven. Vi har fået nye naboer og hvem ved hvad der så bliver fældet på den anden side af skelet.

Rødpilen er blevet plantet så det danner en buegang og selvom de kun er 1 meter høje kan jeg allerede fornemme hvordan der er at gå gennem buegangen.


Hvis nu jeg vander rigtigt flittigt kan det være at jeg bliver belønnet med at de vokser rigtig hurtigt.
Jeg drømmer jo selvfølig om at pilen bliver kæmpe høj og tunnelen bliver helt eventyragtig.......

7 kommentarer:

 1. Skøn idé med din piletunnel - det skal nok blive godt :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe...
  Tak for det. Jeg vil lige fortælle dig at frøene du sendte - spirer helt vildt og man kan sagents se at det er lupiner. Jeg er ikke så god til at kommentere - jeg arbejder ret meget for tiden og er stadig ikke så god til at betjene bloggen endnu... Men det kommer vel.
  Det er altid skønne skønne billeder du lægger på bloggen..
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Det er nu også nogle gode billeder du har taget af din påskeklokker!
  En piletunnel lyder spændende!

  SvarSlet
 4. Suuuuuuk kan lige se det for mig, hammer god idé!!!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønne billeder af dine juleroser. Jeg tror også det bliver flot med den tunnel af rødpil:)

  SvarSlet
 6. Det er sjovt med de rødpil... det var nogle der lå i febraur ved en mindre sø og var skåret ned.. Det kunne jeg ikke modstå - så jeg noppede et par bundter, som har stået i vand siden og nu er plantet.. Ideen var ikke min - men et gammelt blad jeg kiggede i og det kunne jeg ikke tåle. Straks blev projektet sat i gang.

  SvarSlet
 7. Det lyder alletiders med den piletunnel. Jeg kan også godt se det for mig :-)
  Og skønne billeder af dine påskeklokker.

  SvarSlet