Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

fredag den 6. april 2012

PHLOX.... rosa pastell

Denne phlox.. rosa pastell har jeg på et tidspunkt set i isabellas blad. Selvfølig kunne jeg ikke tåle det og må jo eje denne skønhed. Men ingen steder kunne jeg finden den. Den er nu bestilt hos THYME planteskole i Køge og den er faktisk også kommet hjem fra Holland... ... så den står bare og venter på at blive hentet...
Billedet er fra nettet.

Den skal stå i mit nye bed sammen med lillanuancer og mørke stauder.....og et twist af hvidt.
Jeg har aldrig set den i virkeligheden, men håber at farverne passer sammen .

6 kommentarer:

 1. Den er bestemt også super skøn:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Det lyder godt, det skal nok blive fint.

  SvarSlet
 3. Den er nu ganske fin at se på. Det skal nok blive et hit.

  SvarSlet
 4. Den ser godt nok også lækker ud. Jeg kan godt forstå at du faldt for den, og jeg glæder mig til at se billeder af den til sommer :-)

  SvarSlet
 5. Den er da også helt bedårende :P Kan godt forstå den må bo hos dig :)

  SvarSlet
 6. Hej Pia

  Rosa Pastell er en rigtig god sort som jeg har solgt i mange år og rigtig mange af. Det er den bedste lyserøde sort jeg kender og den jeg altid anbefaler. Den har flot mørkegrønt løv, god vækstfacon og blade ned til jorden ...bliver ikke en pind med en blomst for enden og nok så væsentligt ....den er meldugresistent (stort plus).
  Mange hilsner Marianne

  SvarSlet