Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 12. august 2012

VILD - VILDERE - VILDESTAugust med sine milde vinde - røde æbler og sylte tid. Duerne kurre stadig -vandet i  fjorden er blevet mere stille - sommerfuglene danser rundt for der er stadig masser af blomster i haven.Aldrig har vi fået så megen regn som i sommer og dette har betydet at min havenælde som jeg altid har ønsket mig er blevet til mange og de er over 3 meter høje.... thi th i..


Det er i dette bed  sommerfuglene danser rundt oppe over alle skærmene så det er en fryd.


Jeg ved ikke om jeg har fortalt at jeg er vild med denne fantastiske skærm.........
Det er bronze fennikel, som står sammen med hotensia annabell - anisisop og lodden løvefod.

4 kommentarer:

 1. Jeg har også bronzefennikel og synes den er så skøn, nogen klipper den ned, så den ikke bliver så høj, men det har jeg ikke nænnet.
  Havemelderne blev også kæmpestore hos mig, så jeg har rykket nogen af dem op.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Jeg overvejer at klippe toppene af mine havemelder så de kan smide frø så de kommer alle steder til næste år...

   Slet
 2. Hold da helt op!! Jeg anede ikke at havenælder kunne blive så høje. Mine er nok højest ½ meter....utroligt:-)
  Det er nogle skønne billeder:-)

  SvarSlet
 3. Man kan se vildt blomster-danse i din have. Flot!

  SvarSlet