Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 19. august 2012

UDSIGT TIL MIT HAVELIV

Udsigt til mit haveliv - denne tittel valgte jeg fordi hele haven kunne ses fra mine vinduer i huset. Men det er slut denne sommer.Alt er vokset helt utrolig pga af den regn vi har fået i år. Derfor må jeg ud på terassen og helt ud på kanten for at se det hele, men det er også et fantastisk skue.


Mine høstanemoner står og strutter på trods af at de er blevet flytter et par gange.


Sidste år købte jeg hos håndværksgartneren nogle lægestokroser og i år er de blevet til mange og lange .


                          
 Så nu sidder jeg bare her og fryder mig over alt den planterigdom og føler mig rigtig heldig og sender jordbærmanden og hans kone  - ude på torvet -  en venlig tanke...


Kæmpeverbenaen er fast gæst i mine bede hvert år. Gæst fordi de jo ikke kan tåle frost, men men de er rigtig gode til at smide frø og så kommer de igen... juhuuu.. De har den mest utrolige lilla farve og de vokser og vokser og står indtil frosten kommer.
                                    

2 kommentarer:

  1. Ja det ser dejligt frodigt ud. Skønne billeder. Tak for kigget.

    SvarSlet
  2. Det ser dejlig frodigt ud og det er skønt når man kan ud og være tilfreds som det er lige nu... :o)

    SvarSlet