Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 16. december 2012

FARVE I HAVEN


                                                                                                       


Den røde skemmia, som lyser op i haven har vi haft i en del år. De startede i nogle krukker, som vi beplantede for nogle kunner et efterår. Da foråret kom skulle de smides ud da der skulle plantes hornvioler i krukkerne. Ned i en sort plastpose med dem. De lå flere dage i bilen og ventede på at komme på genbrugspladsen. De kom med på landet en weekend ved en tilfældighed og vi prøvede at plante dem. De kunne de godt li' for de er her stadig og er blevet helt kønne at se på.
Posted by Picasa
 
 
Denne røde farve er det eneste som giver farve i haven foruden den lille rødhals og de smukke donpapper, som kommer og spiser af de fuglenet vi har opsat i træerne.
 
 
De er blevet så store at man godt kunne plukke nogle buketter, men nænner man det.....
 
 
 
De skønne skemmia - har vokset sig større og står godt. De starter i sepember med at vise farve og står helt til april måned, hvor de springer helt ud og dufter dejligt..
 
 

3 kommentarer:

  1. Hvor sjovt - det var også skimmia, jeg lagde mærke til i dag.

    SvarSlet
  2. Godt du ikke fik smidt den ud :) Den er jo smuk.

    SvarSlet
  3. Hej :-) Jeg har lige fundet din blog. Den er fin! Jeg har meldt mig som læser, og så sætter jeg dig også lige på min blogliste, så jeg kan vende tilbage til dig når du laver nye indlæg. God jul :-)

    SvarSlet