Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 9. december 2012

SNEVEJR VED FJORDEN


Der er intet i verden så stille som sne...                                  

                Snebilleder fra  morgenstunden, hvor sneen kommer i mængder....... hyggeligt.
               Jeg er glad for at jeg ikke skar alle staudebede ned i efteråret for haven er
               utroligt dekorativ og det er en fryd at kigge ud af vinduerne.Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Sne der ligger ny, frisk, hvid og uberørt er helt magisk!

  Dejlig søndag fra
  Katinka

  SvarSlet
 2. Enig med Katinka, desværre er glæden kun kort, vi har tøvejr og regn, så vores sne kan hurtigt forsvinde igen, og kønt er det ikke længere.

  SvarSlet
 3. Det er nemlig så smukt når nu vi skal have vinter:-)

  SvarSlet
 4. Ja.... det var virkelig magisk at se ud af vinduerne. Vi ligger i et område hvor sneen bliver liggende og den hårde frost venter...

  Vinterlig hilsen Pia

  SvarSlet