Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 31. december 2012

GODT NYTÅR.................................Herfra fjordlandet hvor himlen endnu ikke er oplyst af festfyrværkeri sender jeg en hilsen med ønske om et rigtigt godt nytår til alle som måtte læse dette.
Håber at 2013 bliver et godt haveår..

 
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  Klem vivi

  SvarSlet
 2. Tak! Og godt nytår til dig og dine! Dejligt forårsbillede :-)

  SvarSlet
 3. Tak og godt nytår i lige måde. Lad os håbe, at 2013 bliver fyldt med dejlige haver, masser af blomster og skønne oplevelser... :-)

  SvarSlet
 4. Tak i lige måde, jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen også i 2013.
  Hilsen fra Anita

  SvarSlet
 5. Tak og godt nytår til dig fra mig også:)

  SvarSlet
 6. Tak. Også et godt nytår herfra.
  Håber det bliver et godt haveår.

  SvarSlet