Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 6. januar 2013

HJÆLP.....HJÆLP JEG KAN IKKE OPLOADE MINE BILLEDER FRA mine filer i  MIT BIBLIOTEK....Hvad sker der......6 kommentarer:

 1. Jeg har netop set at Katrine fra Haveplaner og plantebegejstring havde samme problem og fik det løst, ved at skifte Browser til Google Crome.

  SvarSlet
 2. Hej lisbeth..
  Tak fordi du reagerede så hurtigt...
  Åh åh .... hvordan gør man så lige det...

  SvarSlet
 3. Da jeg startede min blog, fungerede den også kun perfekt på google chrome, så det er stadigvæk den, jeg bruger, hver gang jeg laver et indlæg. Til Pia: du downloader den bare. http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95346

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg installeret den nye chromebrowser, men det hjælper ikke. Jeg stadig ikke påloade mine billeder når jeg laver indlæg. Der er ingen problemer når jeg skal designe eller fjerne og indsætte nye billeder.... Suk...

   Slet
 4. Hej Pia.

  Ja jeg havde selv idag et ca samlydende indlæg FYLDT til bristepunktet med frustration og raseri. Jeg fik løst det med Chrome, men jeg lagde en besked til Blogger og kunne se, at vi var mange i samme båd. En gta Blogger skrev, at de arbejdede på problemet...og havde et par andre fif, som jeg nu ikke kan finde.
  Men mit råd er at rapportere problem (øverst på Blogger når du klikker dig ind) og se hvad de skriver (noget med html blandt andet..)

  Håber du får det løst, for her ved jeg hvor arrig man kan blive (havde en meget stille familie i 1½ times tid;0)).

  Mange hilsner og pøj pøj fra Katinka

  SvarSlet