Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 11. februar 2013

FORÅRSKURSUS

FORÅRSKURSUS............


 
Kursuset, som bliver det eneste forårskursus afholdes på Københavns grønttorv i intime rammer på et stade som tilhører en af mine torvevenner.
Dato:   Mandag den 11 marts 2013
Kl.  19.00 – 21.30
pris:  400.00
Sted: Grønttorvet København – Torvehallen N-41   2500  Valby
kursusbeskrivelse:
Vi starter med at lave forårskrans, som kan bruges til påske med naturens egne  materialer,  forskellige løgplanter – blomstrende forårsgrene  -  mos m.m.  Kransen kan bruges igen og igen og laves om til brug
senere på foråret – sommeren eller efteråret.
Til sidst skal vi binde en forårsbuket af sæsonens løgplanter og grene….
Alt sammen i bien og blomstens stil med rå materialer i forfinet og sart stil.
Med i prisen er materialer  - alt incl.  -  du skal bare komme, som du er….
 
OBS! Der vil blive mulighed for at købe planter fra staden på torvet
tilmelding
Kan ske ved indbetaling på konto:  Danske bank 442010032164
Oplys venligst dit navn.
Tilmeldningen er bindende.
 

1 kommentar: