Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

lørdag den 9. februar 2013

Forbereddelser til foråret.

Forbereddelser til foråret...ja, man kan jo næsten ikke lade være..
De første frøposer jeg faldt over var de grønne bønner.


Jeg  prøvede dem sidste sommer med stor succes. Man skal bare være opmærksom på at fuglene er vilde med frøene. Derfor lægger jeg potter over frøene indtil de spirer.

 
                                                      Blomsterne er meget dekorative..

 
Her er de lilla bønner..
 
 
                       Her er de grønne bønner.. hahah, nej det er bælgene fra lathysus....
                       De er plantet tæt op ad bønnestativerne..

 
Her er mine bønnestativer - mellem stativerne er plantet tomater og bladselleri.
Det fungerede fint sammen.

3 kommentarer:

  1. Det ser dejlig frodigt ud... :o)

    SvarSlet
  2. Det ser skønt ud! Jeg har kun haft pralbønner, ikke spisebønner. Det er helt imponerende så meget og så hurtigt pralbønner kan vokse, og det ser ud til at dine også har været meget livskraftige.

    SvarSlet
  3. Skønt skønt! Bønner har de yndigsteblomster. Jeg har indkøbt hyacintbønne i år. Den glæder jeg mig megameget til!

    SvarSlet