Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 19. juni 2013

HAR MAN EN - KAN MAN FÅ...................

 

Denne valmue har stået i min have i flere år. Den har nok ikke stået perfekt for det er først i år at der er mere end en blomst på planten. Hvor den kommer fra ved jeg ikke - det har jeg glemt og hvad den hedder ved jeg heller ikke...
Men har man først en kan man jo få flere eller hvordan....
 
 
Smuk farve..............
 
 
Faktisk helt vild smuk farve.
 

6 kommentarer:

 1. Den er også en del kønnere end den knaldrøde-orange jeg har fået sat et helt håbløst sted i mit staudebed..

  SvarSlet
 2. Ja den er smuk, det er en fin farve.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Ja, smuk er den, passer lige til vores have.
  Karin, Ølstykke

  SvarSlet
 5. Valmuer er fantastiske! Den du viser har nogle skønne, dybe farver.

  SvarSlet
 6. Den ligner Pattys Plum. Du er heldig - for den er i sandhed en hel speciel farve. MEGET SMUK. Tror ikke den sår sig. Læs her hvis du vil have flere.
  http://apps.rhs.org.uk/plantselector/plant?plantid=5641

  SvarSlet