Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 10. juni 2013

HAVEN LIGE NU..........

 
Denne hvide stolte kavaler er altid i mine staudebede.
 


                                 Den står og blomstre hele sommeren og den lyser op i bedene...


 
Det er svært at fotografere hele haven med det kamera jeg har. Haven er for stor og kamaraet er for lille til at billederne bliver som jeg gerne vil have det... Ned mod fjorden har jeg to bede som er 15 meter lange og i midten af de to bede har jeg et brombærbed, som nok er 6-8 meter langt. Hele haven er næsten 130 meter lang fra vejen og ned til vandkanten ved fjorden.... faktisk er det en have man skal se i virkeligheden og som helhed....
 

2 kommentarer:

 1. Jeg har også sået hvide cosmos i år. Nogle få er forspiret og det varer ikke længe før de blomstrer. De er bare smukke.

  SvarSlet
 2. Hej Pia

  Ja, og jo mere man klipper af den, jo flere blomster kommer der. Jeg vil meget gerne se din have på søndag. Hvordan tilmelder jeg mig.
  Venlig hilsen
  Karin Brandt, Ølstykke
  kobrandt@post1.dknet.dk

  SvarSlet