Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 28. oktober 2013

Vandbad..............Jeg har ryddet op og fundet en masse zinkbaljer, som ikke er så dybe og som er blevet brugt i butikken til at have potteplanter i. Jeg har svært ved at smide ting ud og fandt på at stille dem rundt omkring i haven med vand i til fuglene.

   
               Det er er mest hyggeligt er at fuglene bruger de små vandbade jeg har sat flere steder i have.

 
 
               Denne står ned midt  i haven hvor der er masser af bær og paradisæbler
 
 
 
                                                 Et andet sted har jeg en trætønde - her bader fuglene.


                             Dette er udsigten fra fuglebadet taget i fugleøjnehøjde .... måske solsortehøjde


Spisekammer

4 kommentarer:

 1. Det ser da råhyggeligt ud med, sten vand og spejlinger!
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hyggeligt - man skal bare huske på at udskifte vandet ind i mellem....

   Slet
 2. God idé med de mange vandbad til fuglene - og frøerne, måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft rigtig mange småfugle her i sensommeren, som ikke har været her før... og ja også til frøerne, som vi også har en del af...

   Slet