Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 4. november 2013

Aftenåben på torvet


Aftenåben på torvet er i år den 6 november og i den anledning har jeg lavet denne krans til en af stadeholderne ude på torvet. Den er at finde hos Martin hos VALLØ blomster.

 
Det er bare at bukke sig ned og samle op fra stormen....

5 kommentarer:

 1. Smuk krans - elsker alle de nuancer af grønt!

  SvarSlet
 2. Kære Pia,
  Jeg er simpelthen vild med din stil, men tror dig ikke helt når du skriver, at man blot samler det op som stormen har raseret og spredt for alle vinde. Du har et stort talent, og det du laver er til stor inspiration!
  Jeg har tilladt mig at gemme dine billeder på min computer, så jeg en dag kan lure dig nærmere af.
  Lov os, at du juler herinde på bloggen med adventskrans og kalenderlys - jeg vil så gerne se mere fra din hånd!
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 3. Super smuk krans. Lige min stil :)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 4. Så flot krans - nyder dit smukke arbejde

  SvarSlet
 5. Tak fordi I kiggede og for roserne.... Mit næste indlæg er en speciel hilsen til Mathias Emil....

  SvarSlet