Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 6. november 2013

En speciel hilsen til Mathias Emil...


Jeg kan ikke stå for Mathias Emil's rosende ord og kommentarer som han skriver til mig her på blokken. Derfor sender jeg disse nærbilleder af min seneste krans som er lavet af nedfald fra stormen til Mathias Emil...nedfaldsmatriale fra stormen  øhhhh samt et par andre matrialer som jeg tilfældigvis havde liggende... så vil jeg lige tilføje at arbejde med blomster er det eneste udover gryderetter som jeg har tålmodighed med og som jeg ved med sikkerhed at jeg aldrig bliver træt af at lave....

8 kommentarer:

 1. Den er da også for lækker til lååååve! Ej, oprigtigt talt. Wouwww! Ja, kranse kan laves på utroligt mange måder, Det dejligste er, når de har personlighed, og det har din! Den er skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo super fedt at få ros - så jeg bukker og siger tusinde tak.... Marianne

   Slet
 2. Hvor er den skøn, den passer perfekt til Mathias Emil og hans altid dejlige og positive kommentarer.

  SvarSlet
 3. den er blevet meget smuk :) dejligt at vende en trist storm til noget smukt.
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 4. Kære Pia,

  Det er simpelt så fremragende, at man skulle tro det var løgn. Hvem kan lige gå en runde i haven, samle op og så binde en krans som denne her? Ja, jeg spørger bare! Men kender godt svaret - det kan kun du :-)
  Jeg siger mange tak. Hvor er det dog hyggeligt, at vi kan blogge sammen på denne her måde. Jeg er meget stolt og glad!

  Mange kærlige hilsner,
  Mathias

  Ps. De ting du laver er altså for lækre til love - som Marianne skriver!

  SvarSlet
 5. Der skulle selvfølgelig stå *simpelthen*...

  Sådan med computere - nu får jeg anledning til at skrive, endnu en gang, at jeg GLÆDER mig til du laver en masse juleting her på bloggen. Hvis det er i orden med dig, kommer jeg nok til at hente inspiration her til en ting eller to.

  SvarSlet
 6. Jeg sidder her med et smil om munden efter at have læst jeres kommentarer og sender en særlig tanke til Mathias. Sjovt at netop du Mathias er vild med mine ting. Når jeg arbejder med blomster er min største inspirationskilde madopskrifter... hø hvordan det hænger sammen har noget at gøre med stemninger fra hele mit liv. gode - triste m.m. og det går ind gennem øjene til hjertet og ud gennem hænderne og madopskrifter har utrolig mange stemninger og det er min historie med blomster....Og jeg vil meget gerne dele min ting med jer.

  SvarSlet