Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 4. december 2013

KOGLERI


Jeg har så mange ting på lager eller måske bedre sagt alle vegne. Og er der noget jeg har svært ved er det at smide ud. Det er spild af gode ting... Men jeg er også blevet så god,  at jeg hver gang der skal købes eller samles noget nyt snakker lidt med mig selv. Skal det være et bundt eller to bundter - og derefter lukker jeg øjene og forstiller mig hvordan det nye som er i overskud ligger trist et eller andet sted glemt og gemt væk.
Jeg bor tæt ved skoven og i et område med mange kogletræer, men jeg bliver nødt til at komme af med noget og så må der jo tænkes.


Efter at have kigget på den store kurv med koglerne, som havde stået i brændeskuret i år blev der tænkt og handlet. Her er den nye juletræ's pynt - med eller uden glimmer. Og bånd havde jeg tilfældigvis også lidt af..


Jeg er rigtig glad for ideen, så bliver mine kogler endeligt brugt. Det giver en helt vild god effekt at hænge dem på rad og række - stor som små med forskelligt farve bånd på..

5 kommentarer:

 1. Ser flot ud - behøver jo næsten ikke noget træ?

  SvarSlet
 2. Det er en rigtig god ide og meget dekorativ:)

  SvarSlet
 3. Skønne kogler - jeg elsker naturligt julepynt, som både er unikt og ganske gratis som oftest. Jeg smider kogleidé på bloggen, men nok først på søndag...der er jo kamp om blogpladsen i denne tid, så jeg har måtte lave en nøje oversigt, for at få det hele med;0)

  Hyggelig torsdagsdecember fra Katinka

  SvarSlet