Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 7. maj 2014

A PROPRO GRØFTEN, som giver liv i haven....


Haveselskabets blad HAVEN har for maj måned en artikel om min grøft, som gravet for et par år siden.. Grøften har " sat " sig og vi har stor glæde af den. Det er et af de områder i haven som er et af mine yndlingssteder når eftermiddagssolen rammer vestsiden af grunden.

 
 
Her i grøften lever tusser det glade liv.......
 
 
Og ja....... grøften, sådan ved nærmere eftertanke skulle have været breddere
og måske en dag jeg ikke har andre projekter bliver den måske  gravet breddere.....
 
 
Ingen tvivl om at det er et utroligt hyggeligt element i haven og det skaber masser af liv.
 En af de ting jeg er vild med i min have er dyrelivet, selvom jeg må indrømme
at første gang jeg så en snog i haven hoppe hjertet lidt af forskrækkelse, men det er ovre...
 

2 kommentarer:

  1. Jeg læste artiklen med stor interesse, men var ikke klar over, at det var fra din have. Det var en rigtig god idé, I der fik, og vand hører sig til i en have, men en grøft, som I har lavet virker jo meget mere naturlig, og det er også berigende for dyrelivet.

    SvarSlet
  2. Må straks hjem og læse... virker som en god ide til den "naturlige" have

    SvarSlet