Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 14. juli 2014

LEG MED KAMERA I DET BLÅ...................Jeg har meget at lære med mit nye kamera Cannon 100D. Indtil nu kan jeg kun bruge de automatiske indstillinger som jeg er godt tilfreds med lige nu. Skal senere på kursus som bliver afholdt i butikken hvor kameraet er købt.
Det er ikke blevet til så mange billeder for jeg har fået nyt arbejde i et havecenter, det er jeg super glad for. Haven skal også passes når den er åben for besøg. Det har den været et par gange med stor sucesses og vi fortsætter sommeren igennem.


 
 
Har været i haven og lege ..............

 
                                                 Dette er et udsnit fra et af mine bede.


                                              Broncefennelkeskærme i carrygul.

 
Her sammen i beddet med katteost i baggrunden.
 
 
Beddet er efterhånden vokset til en størrelse af 2.5 meter i højden og er et par år gammelt.
Jeg er begyndt at bruge gul i haven hvilket slet ikke er min farve. Med det ser fint ud med den gule når den bliver nedtonet og farverne passer godt sammen. Stauderne står til meget sent i efteråret og det giver en del sværmere af forskellige slags.

Her er lidt mere leg...


                                                      Riddersporer i skyggebedet.

 
Her riddersporer sammen med astilbe og en parykbusk.

2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder, de gullige farver er slet ikke tosset. Jeg har i år sat gule roser ved en nyoprettet morgenterasse.

    SvarSlet
  2. Hej Tina...
    Jeg har også købt gule roser - de hedder Amber Cover og kommer snart på bloggen. Med gul er begyndt at komme frem igen - vi sælger en del gule roser i havecentret.
    God dag

    SvarSlet