Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

mandag den 29. december 2014

FJORDEN DAMPER


Fjorden damper.....

 
At fjorden damper kan lige skimtes i vandoverfladen i venstre side af billedet.
Et godt eksempel på hvordan alting bare skifter over natten.
 

 
 
 
 

Indgangen til vores have og vores lille hus som, vi håber snart bliver størrrer. Vi har planer om at udvide og forlænge venstre side af huset lige så snart tingene er faldet på plads mht. tegninger - godkendelser m.m. starter vi med udgravningen. Nå ja, vi skal også lige have flyttet en del buske og træer - men det er jo ingenting. Det bliver super spændende.


Dette syn mødte mig da jeg kørte på arbejdet i morges og jeg måtte stoppe op og tage mit kamera frem for at fotografer dette vidunderlige syn. Indrømmet - jeg blev glad og lykkelig i låget...


4 kommentarer:

 1. thank you for the beautiful pictures !!!!! Today it also has a little snowed here in Germany !!! love greetings from angie and a happy new year !!!!

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder og det sidste er helt ubeskriveligt smukt :-)

  SvarSlet
 3. Hej. Det er vist første gang jeg er stødt på din blog :) Meget fine snebilleder du har taget :)

  SvarSlet
 4. love greetings from angie and a happy new year !!!!


  Royal1688

  SvarSlet