Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 15. februar 2015

TID TIL FORANDRING .....I skellet ind til naboen har der ligget et betonrør som har haft til formål at lede vandet fra alle de lodsejer som ligger længere inde i landet ud i fjorden. Nu har kommunen overtaget driften af postranden, som den er blevet kaldt. Vi blev tilbudt at få en bæk hvilket vi ikke var interesseret i - men det var naboen.


Dette billede er taget fra vores vindue og det er vores hegn som er ved at falde sammen - alle vores grantræer som stod i skellet er fældet.


Her er vores nye skel - og naboens nye grøft ....Det trænger virkelig til en opstramning.
Alle træerne hos naboen er blevet fældet ca fem meter ind hvilket betyder at der er kommet lys og luft ind fra øst i vores have og det giver helt nye muligheder...
FORTSÆTTELSE FØLGER..........................

4 kommentarer:

 1. Jeg venter spændt på opfølgelsen - det er en stor udfordring, du der har fået. Jeg har i grunden altid gerne villet have en bæk i haven.

  SvarSlet
 2. Tak for jeres interesse.
  Området ser allerede anderledes ud. Der er plantet træer langs skellet og jeg sender billeder....

  SvarSlet
 3. Jeg har i grunden altid gerne villet have en bæk i haven.


  Royal1688

  SvarSlet