Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 18. februar 2015

DET NYE SKEL....forsættelse...


Skellet er snart på plads - men hvad der startede med en ny bæk øh grøft hos naboen endte med oversvømmelse i mit drivhus ikke mindre end to gang..... ak og ve....

 
Sådan så drivhuset ud efter anden oversvømmelse. Det var næsten ikke til at overskue specielt ikke når dette billede er taget i januar og intet kunne tørre. Men drivhus skal det nok blive igen.

 
Her er drivhuset fotograferet en tidlig morgenstund hvor solen lige er stået op og strålerne finder vej gennem grannerne som står i skellet. Træerne er fældet nu og i stedet er der plantet bambus, som rasler i vinden når det blæser.

 
Som man kan se går vi ned i drivhuset - hvilket betyder at drivhuset er gravet ud en halv meter
ned. Så når vi sidder i drivhuset sidder vi i jordhøjde og højden i drivhuset bliver også størrer.

5 kommentarer:

 1. Snøft snøft snøft, nej det er da godt nok lige til at tude over.
  Håber du nu har fået styr på det hele.
  God dag.
  Anita

  SvarSlet
 2. Tak for din medfølelse...
  Jeg må indrømme at jeg blev en smule hidsig og ringede straks til kommunen.
  Vi har fået en del ødelagt og det er smidt ud, men det skal nok blive fint igen.

  SvarSlet
 3. Aj altså....det er da for meget.
  Selvfølgelig blev du hidsig, det ville jeg også være blevet. Håber I får styr på det snarest.

  SvarSlet
 4. Jeg venter kun på bedre vejr så drivhuset kan tørre og jeg kan smørre ærmerne op og gå i gang med rengøringen. ..

  SvarSlet
 5. men det skal nok blive fint igen.


  Royal1688

  SvarSlet