Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 2. oktober 2011

Oprydning i mit liv....................

Jeg har besluttet at rydde op i mit liv - afstå butikken - bien og blomsten.
Jeg ved godt at nogen vil sige -- hvad så..., men jeg er her stadig.
Mit liv er bare blevet for kort til 45-65 timers arbejde om ugen. Nå ja.. det er vist 17 år siden jeg startede.
Jeg har så mange ting jeg gerne vil lave og det at have butik handler ikke så meget om at forme og finde på - men mest om praktisk ting.  Mit liv er blomster og jeg kan ikke forstille mig et liv uden.

Her på bloggen kan I følge mine gøremål- tiltag og andre ting, som jeg finder på  - fordi jeg ikke kan lade være.
Jeg er stadig selvstændig og laver opgaver med blomster - planter og stauder. De næste par måneder er jeg blevet hyret til en  anden blomsterbutik 27 timer om ugen. Det glæder jeg mig til.
Jeg glæder mig vildt meget til mit nye liv og fremtiden...
I mandags havde jeg besøg af bolighuset ILVA som kom og fotagraferede deres sommermøbler i min køkkenhave til deres forårskatalog.


Noget anderledes farver i min beskedne køkkenhave - men meget interssant og tankevækkende.
I morgen også mandag skal jeg aflevere en opgave til havebladet HAVEN, som skal bruges til december udgaven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar