Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

søndag den 27. maj 2012

EN SOMMERDAG I MAJ


En sommerdag i maj mens gøgen kukker i baghaven - fluerne er også vågnet og summer omkring mit hoved, mens jeg skriver dette.
Kongelysne, som står i foran  i billedet fik jeg i det tidlige forår af min veninde, som havde rigtig mange stående i et bed. Bitte små var de.  En pryd i mit bed, som snart skifter farve fra lilla til sart lyserød..

2 kommentarer:

 1. Kongelys er utroligt smukke, og det må være dejligt at sidde i haven med alle de dejlige lyde og udsigt til den!
  I følge min lokale vejrudsigt, daler temperaturen fra i morgen til omkring 15C, så jeg skal i haven hele dagen i dag og nyde varmen :-)
  God pinse!

  SvarSlet
 2. Flot have du har. Har tilmeldt mig som læsere, glæder mig til at følge bloggen

  Deneksperimenterendehave

  SvarSlet