Sider

Om mig

BLOMSTERE blev mit KALD - det opdagede jeg da jeg bandt min første buket. Det startede med en stadeplads på Roskilde torv. Jeg købte min egen butik - bien og blomsten i Vangede. Gennem butikken blev stauder interssante og selvfølgelig blev der nogle i overskud til MIN have. Og ja, jeg har fulgt Anne fra Hune og Claus Dalby. Men jeg har min egen stil. Jeg tror den stammer fra barndommen. Hos bedstemor hvis bede med sommerblomster altid var i glade farver i den tørre sandjord, hvor tissemyrerne byggede bo. Når vi var på tur i grøftekanten og plukkede alle de vilde sommerblomster, som vi satte i vaser i de små vinduskarme i det lille stråtækte hus. Eller når vi var på søndagsbesøg hos farmor og farfar i deres kolonihave i Dragør. Jeg kan stadig høre lyden fra havelågen, det der specielle klik, når den blev lukket for at træde ind i et lille paradis med blomster, hvor alt var i sirlig orden. Havegangen med lavendelerne, som summede af bier og sommer. Dengang hvor vi børn og lå på græsset og kiggede på skyer, mens de voksne drak øl og snaps og grinede, så latteren kunne høres langt væk. Alle de stemninger har jeg min have og jeg ÆÆÆÆLSKER det.

Translate

onsdag den 12. september 2012

GRÅ MALURTDenne grå malurt opdagede jeg for nogle år siden, hvor en af min kollega Margit Engen, som for nylig har udgivet en bog hos Claus Dalby, solgte den i en gammel rustik potte. Jeg blev ejermanden og siden har den været en fast del i mine bede.

Se bare....


          Den vokser en del og man skal være efter den i staudebedet ellers tager den al pladsen.

 
                                   Den blomstre midt i september med små citrongule blomster.
5 kommentarer:

 1. Så måtte jeg lige have min ønskeliste frem endnu en gang...suuk! Det ender jo med at blive temmeligt dyrt for mig med den laaange ønskeliste. Men jeg har altså en svaghed for de grå toner i bedene, og malurten ser så skøn ud:-)

  SvarSlet
 2. Den ser rigtig fin ud, jeg vidste ikke, at den blomstrede.

  SvarSlet
 3. Hej med jer...

  Ja... malurten er skøn. Jeg har tager nogle nærbilleder af blomsterne og ligger dem ind i morgen...
  Hilsen pia

  SvarSlet
 4. Den er meget smuk og breder sig, siger du. Men hvis den er nem at holde nede, går det vel endda.

  SvarSlet